Januari 2010

Zware mishandeling na uitgaan in kroeg

logopolitiekenBEVERWIJK, 18 oktober - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op zondagmorgen 18 oktober tussen 04.00 en 04.30 uur waarbij een 38-jarige Beverwijker diverse zware verwondingen heeft opgelopen. Het slachtoffer was samen met een vriend uit in een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat. Rond 03.30 uur ontstond daar ruzie tussen twee jongens wat het slachtoffer heeft gesust. Toen hij samen met zijn vriend rond 04.00 uur de zaak verliet werd hij door een groep van zes jongens benaderd waarvan drie jongens hem aanvielen. Zij hebben hem toen hij op de grond lag diverse keren geschopt en geslagen. Zijn vriend werd ook tegen de grond  geslagen. De groep is uiteindelijk vertrokken.  De slachtoffers zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het volgende signalement van de daders is bekend: Dader 1 is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij is de man die eerder ruzie in de horecagelegenheid had. Hij is 1.80 mtr. lang en heeft donker kort haar en donkere wenkbrauwen. Hij heeft een breed postuur en droeg een wit T-shirt met spijkerbroek.
Dader 2 is een blanke man van 30 a 35 jaar oud, hij is 1.70 mtr. lang en heeft blond warrig haar. Hij heeft een normaal postuur. Hij droeg driekwart lichtkleurige jas.
Dader 3 is licht getint en ongeveer 30 jaar oud. Hij is 1.65 mtr. lang en heeft een getraind postuur. De zijkant van zijn hoofd was kort geschoren en in het midden van het hoofd donker haar in de vorm van een punt. Hij droeg een grijs/groene jas. Bent u getuigen geweest dan wordt u door de politie Kennemerland verzocht contact op te nemen via het algemene nummer 0900-8844.

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook