September 2011

Stilstaande auto's zorgen voor botsing A9

MBF_2182smallVELSEN-ZUID - Twee stilstaande wagens op de snelweg A9 hebben er voor gezorgt dat vanmiddag drie andere wagens op elkaar reden. De twee auto's stonden in de richting van Velsen-Zuid net na Zijkanaal-C stil op de meest rechter rijstrook. Deze vroegere vluchtstrook is tegenwoordig toegevoegd als derde rijstrook in de spits. Als gevolg van dit stilstaan zijn drie achterop komende wagens op elkaar gereden. Van meerdere inzittenden werd gevreesd dat ze nekletsel hadden, maar na controle door de ambulancedienst hoefde er niemand naar het ziekenhuis.

 

Twee auto's zijn met zware schade weggesleept, een derde, een antieke sportwagen, kon haar weg vervolgen. De twee stilstaande wagens die het ongeval hebben veroorzaakt waren ondertussen weg gereden zonder zich kenbaar te maken.Een van de auto's had een volledig glazen achterklep. Gevolg was dat twee rijstroken vol lagen met glas wat door de berger en Rijkswaterstaat is weggeveegd. De olie op het wegdek is verwijderd met een speciaal schoonmaakmiddel. het verkeer heeft kort last gehad van het ongeval.

MBF_2175-border

MBF_2176-border

MBF_2177-border

MBF_2182-border

MBF_2185-border

MBF_2187-border

MBF_2189-border

Foto's Mike Bergshoeff

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook