Verkeersongeval Ringvaartweg/Randweg Beverwijk

27-04-12 Ringvaartweg_01-200BEVERWIJK – Op de hoek van de Ringvaartweg met de Randweg in Beverwijk heeft vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden. Tegen vijf uur werd daar een fietser naar verluidt aangereden door een scooterrijder. Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen, en ook medewerkers van de Beverwijkse Bazaar schoten te hulp. Eén van de betrokkenen bleef op wat schaafwonden na ongedeerd. De ander kwam er minder gelukkig vanaf. Hij moest door ambulancehulpverleners worden behandeld, waarna hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis is overgebracht. De politie heeft de aanrijding opgenomen.

Deze aanrijding was niet het enige ongeval dat vrijdagmiddag plaatsvond in de IJmond. Even na drie uur raakte een persoon gewond bij een ongeval op de Jan van Kuikweg ter hoogte van de Laan van Assumburg in Heemskerk. En rond kwart over vijf vond er een aanrijding plaats op de Kooglaan in Uitgeest. Ook in deze gevallen boden politie en ambulancedienst hulp.

27-04-12 Ringvaartweg_01-border

27-04-12 Ringvaartweg_02-border

27-04-12 Ringvaartweg_03-border

Foto's: Niels Folkers 

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook