Gewonden bij twee ongevallen in Beverwijk

10-12-12 Munnikenweg 01-200BEVERWIJK – Bij twee kleine verkeersongevallen in Beverwijk zijn maandag aan het begin van de middag in totaal twee personen gewond geraakt. Even na twaalf uur vond het eerste ongeval plaats op de kruising van de Baanstraat met de Jan Alsweg. Een vrouw in een scootmobiel werd daar aangereden door een personenauto. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De vrouw werd ter plaatse onderzocht. Zij is vervolgens met een pijnlijke knie door de ambulancedienst naar het Rode Kruis Ziekenhuis overgebracht.

Vrijwel tegelijkertijd vond er ook een ongeval plaats op de Munnikenweg op de hoek met de Hoflanderweg. Een vrouw met een fiets kwam daar door nog onbekende oorzaak ten val. Voorbijgangers schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten. De fietsster is door de ambulancedienst gestabiliseerd en ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Over haar letsel is niets bekend.

10-12-12 Baanstraat 01-border

10-12-12 Baanstraat 02-border

10-12-12 Munnikenweg 01-border

10-12-12 Munnikenweg 02-border

Foto´s: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook