Voetgangster gewond na aanrijding op Vennelaan

Vennelaan3-200BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Vennelaan in Beverwijk is zaterdagmiddag een voetgangster gewond geraakt. De 48-jarige vrouw uit Beverwijk werd rond kwart voor drie aangereden door een personenauto, toen zij overstak op het zebrapad nabij de Zweedselaan. De automobiliste had haar te laat opgemerkt. Twee ambulances, een motorambulance en meerdere politie-eenheden kwamen ter plekke om de vrouw te helpen. De bestuurster van de betrokken auto is direct na de aanrijding uitgestapt om met het slachtoffer te spreken, maar is vervolgens weer verder gereden.

De gewonde voetgangster is met een van de ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval trok veel bekijks. De politie heeft enkele verklaringen van de vele omstanders aangehoord. De bestuurster van de auto heeft zich later alsnog op het politiebureau gemeld, zo laat de persvoorlichtster van de politie weten.

Vennelaan1-border

Vennelaan2-border

Vennelaan3-border

Vennelaan4-border

Vennelaan5-border

Vennelaan6-border

Foto's: Bjorn Muskee

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook