Verdachte doorrijden na aanrijding Breestraat aangehouden

NF-1916-200BEVERWIJK – De politie heeft zaterdagavond een automobilist aangehouden, die ervan verdacht wordt te zijn doorgereden na een aanrijding met een fietser. Het ongeval vond plaats rond half acht op de kruising van de Breestraat met de Peperstraat en de Jacob van Deventerstraat in Beverwijk. De auto reed vlak achter een ambulance door de Peperstraat, toen de ambulance stopte voor de kruising om voorrang te verlenen aan een fietsster die over de Breestraat in de richting van de Alkmaarseweg reed.

 

De bestuurder van de auto stuurde daarop om de ambulance heen en reed de fietsster aan. Hij reed vervolgens door, de Jacob van Deventerstraat in, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het ambulancepersoneel schakelde direct de politie in en verleende eerste hulp aan de aangereden fietsster. Het slachtoffer bleek gelukkig geen noemenswaardig letsel te hebben opgelopen bij de aanrijding. Zij kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen.

Terwijl politieagenten verklaringen opnamen van het ambulancepersoneel en andere getuigen, kwam het bericht dat de automobilist elders door de politie is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het onderzoek naar de aanrijding is nog in volle gang.

NF-1880-BorderMaker

NF-1885-BorderMaker

NF-1888-BorderMaker

NF-1891-BorderMaker

NF-1893-BorderMaker

NF-1898-BorderMaker

NF-1906-BorderMaker

NF-1911-BorderMaker

NF-1914-BorderMaker

NF-1916-BorderMaker

Foto's: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook