Man en jongetje gewond na botsing in Romerkerkweg

Romerkerkweg01BEVERWIJK - Een man en een jongetje zijn woensdagmiddag rond kwart over vijf met elkaar in botsing gekomen op de Romerkerkweg in Beverwijk. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Boeweg. De man passeerde de T-splitsing op zijn fiets toen hij en het spelende jongetje de botsing niet meer konden voorkomen. Vermoedelijk stak het jongetje de weg over. Beiden kwamen ten val. De politie en ambulancedienst zijn ter plaatse gespoed om de twee te hulp te schieten. De man lag gewond op straat en is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen.

De jongen heeft hoofdletsel opgelopen en is naar het ziekenhuis gegaan om de wond te laten behandelen. De ambulancedienst heeft hem een troostbeer gegeven om van de hevige schrik te bekomen. De bal van de jongen en de fiets van de gevallen man zijn door buurtbewoners, die tevens assisteerden, veiliggesteld.

Romerkerkweg01-border

Romerkerkweg02-border

Romerkerkweg04-border

Romerkerkweg05-border

Foto's: Bjorn Muskee

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook