Scooter met twee opzittenden onderuit in Heemskerk

NF-9710-200HEEMSKERK – Een snorscooter met daarop twee personen is dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een éénzijdig ongeval in Heemskerk. De jongens gingen tegen half vier met de scooter onderuit in de bocht van de Jan Ligthartstraat naar de Jonkheer Geverslaan. Politievoertuigen, een ambulance en een motorambulance spoedden zich ter plaatse om assistentie te verlenen. De opzittenden werden door ambulancepersoneel onderzocht. De bijrijder was bij de val ongelukkig terecht gekomen en moest in de ambulance worden behandeld.

 

De bestuurder van de scooter hield slechts lichte klachten over aan het ongeval. Zoals gebruikelijk bij verkeersongevallen, moest de bestuurder van de scooter een blaastest ondergaan. Hij bleek niet onder invloed van alcohol te verkeren. Het natte en daardoor gladdee wegdek heeft vermoedelijk een rol gespeeld bij het ontstaan van het ongeval. De bocht van de Jan Ligthartstraat naar de Jonkheer Geverslaan was enige tijd afgesloten.

NF-9698-BorderMaker

NF-9700-BorderMaker

NF-9702-BorderMaker

NF-9704-BorderMaker

NF-9705-BorderMaker

NF-9710-BorderMaker

Foto's: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook