Mei 2015

Vrouw gewond bij verkeersongeval op de Velsertraverse

20150502 velser 03-200VELSEN-NOORD - Een vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Velsertraverse in Velsen-Noord. Rond acht uur wilde een automobilist linksaf de Velsertunnel indraaien toen een automobilist vanuit westelijke richting de auto aanreed. Volgens getuigen zou de bestuurder van deze Poolse auto door rood zijn gereden. De brandweer moest eraan te pas komen om een deel van de auto weg te knippen om de vrouw, die op de passagiersstoel zat, uit haar benarde positie te bevrijden.

 

De vrouw is vervolgens door ambulancepersoneel opgevangen en overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Later is een tweede ambulance opgeroepen om de bestuurder van de Poolse auto na te kijken. Na controle hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De man is aangehouden en kon plaatsnemen in de politiewagen waarna hij naar het politiebureau is overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. De Velsertraverse was deels afgesloten voor het verkeer.

00

01

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

Foto's: Mike Bergshoeff & Michel van Bergen

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook