Maart 2016

Caravan zwaar beschadigd door brand: politie zoekt getuigen

StockfotobrwHMKHEEMSKERK – De brandweer van Post Heemskerk is in de nacht van woensdag op donderdag gealarmeerd voor een brand van een caravan die voor een woonhuis op de Jan Steenstraat stond geparkeerd. Bij aankomst van de tankautospuit was de brand al uitslaand. Brandweermensen hebben ingezet met twee stralen hoge druk om de brand te blussen. In de caravan was geen gasfles aanwezig en de eigenaar had de caravan al afgekoppeld van de aansluiting voor elektriciteit, zo meldt de brandweer in een persbericht.

 

De brandweerinzet heeft helaas niet kunnen voorkomen dat de caravan als verloren beschouwd moet worden. De gedupeerde eigenaars zouden vanmorgen afreizen voor een vakantie met de caravan.

De brandweer heeft het plaats incident overgedragen aan de politie die onderzoek doet naar de oorzaak van de brand. Heeft u rond het tijdstip van de brand iets verdachts gezien? Geef uw tips dan door via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Video: Mizzle Media

Twitter

112ijmond Nu online: Automobilist zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op de Amsterdamseweg - N202 in Velsen-Zuid - https://t.co/TbjSwfRhDR
112ijmond Nu online: Metershoge fontein door gesprongen waterleiding in Velsen-Noord - https://t.co/NFAf1ENxZH
112ijmond Nu online: Woningbrand in Breestraat Beverwijk https://t.co/5SCNM0ZLqN
112ijmond Nu online: Bestelbus gaat volledig in vlammen op aan het Fregat in Velserbroek - https://t.co/q6lyswkZX0
112ijmond Nu online: Twee doden aangetroffen in woning A. Le Notrelaan Velserbroek - https://t.co/M5ZpWsjDis

Facebook