Maart 2010

"Neem voorzorgsmaatregelen bij Kerstparade Beverwijk"

BEVERWIJK – De Gemeente Beverwijk roept bezoekers van de SBS6 Kerstparade op om voorzorgsmaatregelen te nemen vanwege het extreme winterweer. Aanstaande dinsdag 22 december komt de SBS6 Kerstparade naar Beverwijk. De stoet van verlichte praalwagens met dansers, muzikanten en SBS6-presentatoren wist de afgelopen twee jaar honderdduizenden bezoekers in de ultieme kerstsfeer te brengen. De extreme weersomstandigheden van de afgelopen dagen hebben echter de gemeente Roosendaal doen besluiten de parade zondagavond af te lassen. Ook de gemeente Beverwijk volgt de weersverwachtingen nauwlettend. De veiligheid van bewoners en bezoekers staat hoog in het vaandel, zo laat de gemeente in een persbericht weten. 

 

Niet alleen het weer voorafgaand aan de parade is van belang maar ook een weeromslag tijdens de parade kan voor problemen zorgen. Daarom raadt de Gemeente Beverwijk alle bezoekers aan:

-       Regelmatig de website van de gemeente Beverwijk te bezoeken;

-       de weerberichten goed in de gaten te houden;

-       indien zij gebruik willen maken van het openbaar vervoer te kijken op ns.nl of connexxion.nl;

-       die met de auto komen om de adviezen van Rijkswaterstaat en de ANWB te raadplegen;

-       hun kleding aan te passen aan het weer;

-       als zij vrienden of bekenden in de omgeving van Beverwijk hebben, om daar eventueel in geval van nood de nacht te kunnen doorbrengen.

De gemeente werkt op dit moment hard om de parade mogelijk te maken en hoopt dat het Kerstevenemen dinsdagavond een geweldig feest wordt. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Gemeente Beverwijk: www.beverwijk.nl/kerstparade.

 

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook