Diverse incidenten tijdens tweede dag volksfeesten

KB2L7779-200HEEMSKERK – Op de tweede dag van de volksfeesten in Heemskerk hebben diverse incidenten plaatsgevonden. Bij de kortebaandraverij werd 's middags omstreeks half twee ’s middags een vrouw aangereden. Zij stak het parcours over op het moment dat Aad Pools voorbij kwam. Een botsing kon niet meer worden voorkomen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis. Over haar letsel is niets bekend. ’s Avonds vonden ook een aantal incidenten plaats, zo laat de Politie Kennemerland weten.

Op de Van Coevenhovenstraat werd omstreeks 20.00 uur een 22-jarige man uit Heemskerk geslagen door een man. Rond dezelfde tijd werd op de Kerkweg een 43-jarige man uit Beverwijk door de beveiliging overgedragen aan de politie wegens overlast en het uiten van bedreigingen in de richting van beveiligers. Omstreeks 23.30 uur raakte een 19-jarige man uit Castricum gewond toen hij door een groepje jeugd werd geslagen op de Karshoffstraat. Op de Weg acker kwam een 20-jarige man omstreeks 02.30 uur op zijn fiets ten val waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Overmatig alcoholgebruik lag ten grondslag aan de incidenten in de avonduren. Getuigen van de mishandelingen op de Van Coevenhovenstraat en de Karshoffstraat worden verzocht te bellen met de politie in Beverwijk, via 0900-8844.

KB2L7779-border

KB2L7782-border

KB2L7783-border

KB2L7785-border

KB2L7786-border

Foto's: Leo Tillmans

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook