Verdachte doorrijden na aanrijding Breestraat aangehouden

NF-1916-200BEVERWIJK – De politie heeft zaterdagavond een automobilist aangehouden, die ervan verdacht wordt te zijn doorgereden na een aanrijding met een fietser. Het ongeval vond plaats rond half acht op de kruising van de Breestraat met de Peperstraat en de Jacob van Deventerstraat in Beverwijk. De auto reed vlak achter een ambulance door de Peperstraat, toen de ambulance stopte voor de kruising om voorrang te verlenen aan een fietsster die over de Breestraat in de richting van de Alkmaarseweg reed.

 

De bestuurder van de auto stuurde daarop om de ambulance heen en reed de fietsster aan. Hij reed vervolgens door, de Jacob van Deventerstraat in, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het ambulancepersoneel schakelde direct de politie in en verleende eerste hulp aan de aangereden fietsster. Het slachtoffer bleek gelukkig geen noemenswaardig letsel te hebben opgelopen bij de aanrijding. Zij kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen.

Terwijl politieagenten verklaringen opnamen van het ambulancepersoneel en andere getuigen, kwam het bericht dat de automobilist elders door de politie is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het onderzoek naar de aanrijding is nog in volle gang.

NF-1880-BorderMaker

NF-1885-BorderMaker

NF-1888-BorderMaker

NF-1891-BorderMaker

NF-1893-BorderMaker

NF-1898-BorderMaker

NF-1906-BorderMaker

NF-1911-BorderMaker

NF-1914-BorderMaker

NF-1916-BorderMaker

Foto's: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook