Scooterrijder zwaargewond na val tegen geparkeerde auto

DSC 4335-200HEEMSKERK – Een scooterrijder is in de nacht van maandag op dinsdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Heemskerk. De man reed rond tien voor één op zijn snorscooter door de Roosje Vosstraat in de wijk Breedweer, toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam en tegen een geparkeerde auto klapte. Buurtbewoners hoorden de klap en sloegen direct alarm. Diverse hulpdiensten waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd.

Daarna is de man met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. Het gealarmeerde traumateam is uiteindelijk niet ter plaatse ingezet.

De snorscooter en de geparkeerde auto liepen raakten bij het ongeval beschadigd. De politie heeft het ongeval opgenomen.

DSC 4319-BorderMaker

DSC 4323-BorderMaker

DSC 4328-BorderMaker

DSC 4335-BorderMaker

DSC 4342-BorderMaker

DSC 4345-BorderMaker

DSC 4355-BorderMaker

DSC 4357-BorderMaker

Foto's: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook