Vrouw gewond na val van fiets op rotonde Hoflaan

NF-9715-200HEEMSKERK – Een vrouw is dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Heemskerk. Zij fietste even na vijf uur op haar elektrische fiets over de rotonde van de Hoflaan met de Laan van Broekpolder, toen zij ten val kwam. Mogelijk schrok de vrouw van een auto waardoor ze de controle over haar fiets verloor. Voorbijgangers ontfermden zich over het slachtoffer en alarmeerden de hulpdiensten. De vrouw werd door ambulancepersoneel onderzocht.

 

Na de eerste behandeling ter plaatse is zij voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht. Handhavers van de Gemeente Heemskerk hebben haar fiets meegenomen.

Door het ongeval was een deel van de rotonde afgesloten voor het verkeer. Dit leidde tot lange files, vooral vanuit de Broekpolder. De politie leidde het verkeer langs het ongeval.

NF-9715-BorderMaker

NF-9718-BorderMaker

NF-9719-BorderMaker

NF-9725-BorderMaker

NF-9736-BorderMaker

NF-9744-BorderMaker

NF-9748-BorderMaker

NF-9751-BorderMaker

NF-9756-BorderMaker

Foto's: Niels Folkers

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook