Mei 2015

Vrouw gewond bij verkeersongeval op de Velsertraverse

20150502 velser 03-200VELSEN-NOORD - Een vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Velsertraverse in Velsen-Noord. Rond acht uur wilde een automobilist linksaf de Velsertunnel indraaien toen een automobilist vanuit westelijke richting de auto aanreed. Volgens getuigen zou de bestuurder van deze Poolse auto door rood zijn gereden. De brandweer moest eraan te pas komen om een deel van de auto weg te knippen om de vrouw, die op de passagiersstoel zat, uit haar benarde positie te bevrijden.

 

De vrouw is vervolgens door ambulancepersoneel opgevangen en overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Later is een tweede ambulance opgeroepen om de bestuurder van de Poolse auto na te kijken. Na controle hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De man is aangehouden en kon plaatsnemen in de politiewagen waarna hij naar het politiebureau is overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. De Velsertraverse was deels afgesloten voor het verkeer.

00

01

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

Foto's: Mike Bergshoeff & Michel van Bergen

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook