Maart 2016

Caravan zwaar beschadigd door brand: politie zoekt getuigen

StockfotobrwHMKHEEMSKERK – De brandweer van Post Heemskerk is in de nacht van woensdag op donderdag gealarmeerd voor een brand van een caravan die voor een woonhuis op de Jan Steenstraat stond geparkeerd. Bij aankomst van de tankautospuit was de brand al uitslaand. Brandweermensen hebben ingezet met twee stralen hoge druk om de brand te blussen. In de caravan was geen gasfles aanwezig en de eigenaar had de caravan al afgekoppeld van de aansluiting voor elektriciteit, zo meldt de brandweer in een persbericht.

 

De brandweerinzet heeft helaas niet kunnen voorkomen dat de caravan als verloren beschouwd moet worden. De gedupeerde eigenaars zouden vanmorgen afreizen voor een vakantie met de caravan.

De brandweer heeft het plaats incident overgedragen aan de politie die onderzoek doet naar de oorzaak van de brand. Heeft u rond het tijdstip van de brand iets verdachts gezien? Geef uw tips dan door via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Video: Mizzle Media

Twitter

112ijmond Stuk brandend karton in centrale berging flat Adigestraat #Beverwijk geblust door brandweer.
112ijmond Nu online: Hulpdiensten redden vier pulletjes uit duiker in Heemskerk - https://t.co/8EQ9OYZJwG @Brw_HMK @DierenambuK
112ijmond Nu online: Scooterrijdster gewond bij aanrijding op rotonde in Heemskerk - https://t.co/2t9JUKiPYA
112ijmond Nu online: Automobilist rijdt scooter aan in Brederostraat Heemskerk, en slaat op de vlucht - https://t.co/gkjoxSfQE7
112ijmond Nu online: Steekvlam door geklapte stroomkabel bij tennisvereniging in Heemskerk - https://t.co/7XQSVbBVdH

Facebook